Boende

Hyr hela mangårdsbyggnaden på Agneshill och samla nära och kära för ett trevligt umgänge under flera dagar i samband med bröllopsfesten på gården. 

Vi erbjuder 6 dubbelrum med självhushåll, varav ett större familjerum, allt i en personlig hemmiljö på totalt 350 kvm. Dessutom ett stort trädäck med morgonsol vid köket och en vacker allmogeträdgård med trädgårdsmöbler. Inne i huset finns trivsamma utrymmen där bruden och tärnorna kan göra sig iordning inför bröllopsfesten men även gott om plats att bjuda släkt och vänner på brunch med paketöppning dagen efter. 

Ni hyr huset i 3 nätter, lika länge som festlokalen. Ni får tillträde på fredag förmiddag och lämnar nyckeln åter på måndag förmiddag, alltså i samband med att ni återlämnar nycklarna till festlokalen. Linne, handdukar och städning ingår. Vi tar ut en deposition på 5 000 kr som återbetalas när huset lämnas tillbaka i samma skick som ni mottog det. 

Pris: 19 500 kr 

För mer information om övernattning på Agneshill, kontakta oss på bo@agneshill.se eller ring Helene på 070-8970123. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret nedan: