Agneshill – tradition, värme och atmosfär

Gården Agneshill i Gessie By utanför Vellinge har funnits i samma släkt sedan 1704 och är fortfarande ett aktivt lantbruk.

Matsalen är inrymd i den del av gårdens u-formade stallbyggnad där man förr förvarade betmassa och foder till korna. Många tidstypiska detaljer bevarades i renoveringen vilket bidrar till lokalens speciella rustika atmosfär. Intill matsalen hittar vi således kostallet som fortfarande ser likadant ut som när man sålde de sista korna 1954. Enda skillnaden är att det tillkommit en bardisk och ett uppvärmningskök.


Gessie By ligger vid den gamla landsvägen mellan Vellinge och Malmö och Agneshill hittar vi endast på 400 meters skönt gångavstånd från busshållplatsen vid stora vägen, med bussar både till Hyllie Station (10 min) och Malmö C.

Det fina med Agneshill är känslan av att vara på långt ute på landet när man i själva verket befinner sig 10 min från storstan!
 

_E4A2581_AGNESHILL _E4A2721_AGNESHILL _E4A2730_AGNESHILL _E4A2518_AGNESHILL _E4A2569_AGNESHILL _E4A2466_AGNESHILL _Q3A0240_AGNESHILL _E4A2643_AGNESHILL _E4A2596_AGNESHILL _E4A2559_AGNESHILL

Vår vackra vigsellokal

Gift er eller ha fördrinken i det vackra gamla grishuset!

Värme och atmosfär

Vädret spelar ingen större roll - här är lika vackert inne som ute.

Vi är så glada att vi fick gifta oss hos er.
Era lokaler är helt underbara.
Tobbe och Sofie

Den fina gamla mangården

Mangårdsbyggnaden på Agneshill kan hyras för övernattning.

Bevarade detaljer

Många vackra detaljer bevarades när vi skapade festlokalerna.

Ni har ett enormt framgångs-koncept genom att erbjuda allt ifrån vigsel till fest. Vi är såå glada att vi hittade Agneshill innan alla andra gjorde det!

Sanna och Niclas