Bo

Övernatta på Agneshill och ha hela gården - hela helgen - för er själva 

Vi erbjuder 14 bäddar fördelat på 6 dubbelrum med självhushåll, allt i en personlig hemmiljö i en klassisk skånelänga om ca 350 kvm - totalt 12 rum och kök. Stor möblerad terrass med grill och en lummig allmogeträdgård perfekt för fotografering. I huset finns trivsamma utrymmen där bruden och tärnorna kan göra sig iordning inför bröllopsfesten men även gott om plats att bjuda släkt och vänner på brunch med paketöppning dagen efter. 

Huset är tillgängligt under 3 nätter, lika länge som festlokalen. Ni får tillträde på fredag förmiddag och lämnar nyckeln åter på måndag förmiddag, alltså i samband med att ni återlämnar nycklarna till festlokalen. Linne, handdukar och städning ingår. 

Att hyra boningshuset för övernattning kommer endast att var möjligt under 2018 och 2019. 

Adress: Agneshill, Gessie Byaväg 45, 235 93 Vellinge. Kontakt: info@agneshill.se  Telefon: 070-8970123. 

Övernatta på Quality Hotel View - Nordic Choice Hotels

Agneshill har avtal med Quality Hotel View, ett nytt och modernt hotell beläget i hjärtat av Malmös nya urbana distrikt Hyllie endast 10 min i taxi eller med Skånetrafikens busslinje 150 som stannar 400 m från gården (hållplats: "Gessie By"). De som bokat bröllop hos oss kan erhålla en speciell kod som uppges till hotellbokningen och Quality Hotel View garanterar våra brudpar och deras gäster sitt mest förmånliga pris. 

Adress: Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö. Telefon: 040-37 41 00