Bröllop

Vi älskar dagsfester

Boka vår vackra vigsellokal för ett avslappnat eftermiddagsbröllop efterföljt av bubbel, snittar och mingel i vår lummiga trädgård efter vigselceremonin. Fortsätt sedan vidare med de bästa för en middag på en riktigt bra restaurang eller åk iväg och checka in på ett mysigt hotell på tu man hand. Vill ni bjuda era gäster på en bit mat, finns vår matsal där linne, glas och porslin ingår i hyran.

Från 2022 arrangerar vi endast fest dagtid på Agneshill.  Under många år har vi haft full fart med fullbokade säsonger med traditionella bröllopsfester. Stora fester kan vara otroligt roliga och fartfyllda men var sak har sin tid och nu skalar vi ner, tar det lite långsammare och upplåter våra vackra lokaler  för sköna dagsfester för brudpar som både vill ha en stämningsfull ceremoni och en festlig mottagning men värdesätter att ha tid och pengar över till annat.  

Vi erbjuder:

MINGELBRÖLLOP 

Upplägget är en vigsel hos oss i vår vackra vigsellokal vid 14-15-tiden efterföljt av mingel med bubbel och matiga snittar i vår lummiga trädgård under några timmar. Vintertid sker minglet inomhus i vår rymliga vigsellokal, godkänd för upp till 120 personer. Efteråt har brudparet stor valfrihet att antingen ta in på ett mysigt hotell på tu man hand eller bjuda med sig de närmaste för en middag med övernattning på något av de trevliga hotellen med bra utmärkta restauranger i vår närhet.

LUNCHBRÖLLOP

Här lägger man vigseln lite tidigare, vid 12 tiden och bjuder därefter gästerna en serverad härlig och långsam lunch där alla kan vara med, gamla som unga. Med detta koncept finns tid för både presentöppning, tårta, lite dans samt att prata med alla innan dagsfesten rundas av vid 20-21 tiden och brudparet åker iväg och checkar in på ett mysigt hotel.  

Detta är ett helt nytt sätt att fira bröllop på. Det är lite långsammare, mer hållbart och framförallt lite snällare mot plånboken. 

Kontakta oss    för offert.  

De fina bilderna här i galleriet kommer från några härliga hejdundrande bröllopsfester som vi haft på gården genom åren. Ett stort varmt kärleksfullt TACK till er som så frikostigt valt att dela med sig av bilderna från er stora dag som inspiration för andra. Ni hittar länkar till fotograferna på respektive flik.