Festlokal i Malmö

Agneshill

Letar ni efter en festlokal i Malmö som har det lilla extra i form av frihet, vackra omgivningar och lantligt rustik stil? 10 minuter söder om Malmö finner ni Agneshill - ute på landet men trots det bara ett stenkast från Malmö, i Gessie Gamla By på vägen ner mot Vellinge.

På Agneshill möts du av värme och omtanke speglat i generösa utrymmen kombinerat med privat avskildhet. Här har du möjlighet att göra din speciella dag till något alldeles unikt och minnesvärt, endast kreativiteten sätter gränser.

Maten och personalen på Agneshill står Flädie Mat & Vingård för. Goda, genomtänkta menyer är deras ledord och med erfaren och rutinerad personal ser de till att du kan koncentrera dig på att njuta av festen och släppa det praktiska. Vårt koncept ger dig även förmånen att ta med egen dryck.

KOSTALLET

Det härliga gamla kostallet är kockarnas och serveringspersonalens tillhåll under festligheterna och ligger i direkt anslutning till matsalen. I denna byggnad finns många fina gamla detaljer bevarade. Här inne avslutas ofta middagen med en rejäl tårtbuffé och andra läckerheter.

VIGSELLOKAL

Lustigt nog är vår underbara vigsellokal gårdens gamla ombyggda grishus. Denna ligger separat från resten av byggnaderna. Utanför finns en liten trädgård som gjord för trevligt mingel, men kan vid fina dagar även användas vid utomhusvigslar. Vigsellokalen används annars som mingelplats för drinken innan middagen.

MATSALEN

Matsalen rymmer upp till 98 gäster vid traditionell honnörsbordsdukning. Med runda bord ryms upp till 80 personer.

BAREN

Här inne fortsätter festen efter middagen. Gott om plats för både DJ, barhäng och dans säkerställer ett minnesvärt avslut på tillställningen!