På gång

Öppen visning 16/5 kl 16.00 - 19.00

Vi håller öppet för er som är vill kika på lokalerna! Drop in mellan kl 16.00 - 19.00. För offert och information om lediga datum, kontakta Stina på Flädie Mat och Vingård via mejl till info@fladiematvingard.se eller ring henne på 046 - 320 338. VÄLKOMNA! 

Mini-bröllop 16/6 kl 11.00, 14.00 och 17.00

Många har länge frågat efter att endast få hyra vår vackra vigsellokal för ett mindre bröllop och nu är det äntligen möjligt! 

Ni har kanske inte lust till eller budget för en stor fest, eller så är ni redan en familj med flera barn och har bara inte haft tid och kraft till att ta itu med en vigsel? Men med detta smidiga upplägg blir det plötsligt enkelt och ni får förutom en minnesvärd ceremoni, även en vacker upplevelse i en underbar och unik lokal att bjuda era nära och kära på. 

Vi erbjuder: förmiddagsbröllop kl 11.00, eftermiddagsbröllop kl 14.00 eller kvällsbröllop kl 17.00. I vigsellokalen finns plats för upp till 100 personer och vid fint väder finns det en vacker trädgård utanför vigsellokalen för kramar, fotografering, mingel och bubbel. I vigsellokalen finns färdigt ljudanläggning, blommor och stearinljus. 

Efter vigseln väljer själv om ni vill bjuda med era gäster på en picknick på en vacker äng, en lunch i svärföräldrarnas trädgård, en middag på er favoritrestaurang - eller så anlitar ni Flädie Mat & Vingård att servera matiga snittar till bubblet på plats! 

Kontakta Flädie Mat & Vingård för information om pris och lediga tider!