På gång

Workshop i bröllopsfotografering 15/4 kl 10.00 - 18.00 

Allt från styling till att hitta det perfekta ljuset med makeupartisten och hårstylisten Linda Jönsson och fotograf Loke Roos. Läs mer på Loke Roos hemsida under fliken "workshops". 

Öppen visning / Bröllopsutställning 22/4 kl 11.00 - 15.00

Söndagen den 22 april är ni varmt välkomna på vår årliga öppna visning på Agneshill. I år gästas vi av konceptnätverket Wedding Philosophy vars filosofi är enkel; professionella bröllopsaktörer med samma exklusiva känsla för stil och kvalitet, och som kommer att bjuda på finfin bröllopsinspiration! Läs mer om Wedding Philosophy på deras hemsida

Inget inträde eller föranmälan - VÄLKOMNA! 

Mini-bröllop 12/5 kl 11.00, 14.00 och 17.00

Många har länge frågat efter att endast få hyra vår vackra vigsellokal för ett mindre bröllop och nu är det äntligen möjligt! 

Ni har kanske inte lust till eller budget för en stor fest, eller så är ni redan en familj med flera barn och har bara inte haft tid och kraft till att ta itu med en vigsel? Men med detta smidiga upplägg blir det plötsligt enkelt och ni får förutom en minnesvärd ceremoni, även en vacker upplevelse i en underbar och unik lokal att bjuda era nära och kära på. 

Vi erbjuder: förmiddagsbröllop kl 11.00, eftermiddagsbröllop kl 14.00 eller kvällsbröllop kl 17.00. I vigsellokalen finns plats för upp till 100 personer och vid fint väder finns det en vacker trädgård utanför vigsellokalen för kramar, fotografering, mingel och bubbel. I vigsellokalen finns färdigt ljudanläggning, blommor och stearinljus. 

Efter vigseln väljer ni själv om ni vill bjuda med era gäster på exempelvis en picknick på en vacker äng, en lunch i svärföräldrarnas trädgård, en middag på er favoritrestaurang - eller så anlitar ni Flädie Mat & Vingård att servera matiga snittar till bubblet på plats! 

Kontakta Flädie Mat & Vingård för information om pris och lediga tider!

Mini-bröllop 16/6 kl 11.00, 14.00 och 17.00

Många har länge frågat efter att endast få hyra vår vackra vigsellokal för ett mindre bröllop och nu är det äntligen möjligt! 

Ni har kanske inte lust till eller budget för en stor fest, eller så är ni redan en familj med flera barn och har bara inte haft tid och kraft till att ta itu med en vigsel? Men med detta smidiga upplägg blir det plötsligt enkelt och ni får förutom en minnesvärd ceremoni, även en vacker upplevelse i en underbar och unik lokal att bjuda era nära och kära på. 

Vi erbjuder: förmiddagsbröllop kl 11.00, eftermiddagsbröllop kl 14.00 eller kvällsbröllop kl 17.00. I vigsellokalen finns plats för upp till 100 personer och vid fint väder finns det en vacker trädgård utanför vigsellokalen för kramar, fotografering, mingel och bubbel. I vigsellokalen finns färdigt ljudanläggning, blommor och stearinljus. 

Efter vigseln väljer själv om ni vill bjuda med era gäster på en picknick på en vacker äng, en lunch i svärföräldrarnas trädgård, en middag på er favoritrestaurang - eller så anlitar ni Flädie Mat & Vingård att servera matiga snittar till bubblet på plats! 

Kontakta Flädie Mat & Vingård för information om pris och lediga tider!