Priser

Hyra av vigsellokal 

Lokalhyra av vår vackra vigsellokal och fina trädgård för ett mindre lunchbröllop, en födelsedagsmottagning, en namngivning eller minnesstund med efterföljande mingel inne eller ute, dagtid12 500 kr 

Detta ingår: 

Tillgång till lokalerna 08:00 - 20:00
I hyran ingår vin- och champagneglas, assietter och kaffegods för upp till 60 personer, ljudanläggning, snittblommor i vas och stearinljus på bordet längst fram i samlingssalen, champagnekylare, servetter, vita bordsdukar samt skålar för snacks och fina fat för matigare drinktilltugg.

Hos oss har ni alltid förmånen att ta med egen dryck. 

Tillgång till kapprum och toaletter samt kylskåp för ert bubbel. På toaletterna har vi alltid färska blommor, handdukar, tvål, ljus och toapapper. 
 

Hyra av vigsellokal och matsal

Lokalhyra av vår vackra vigsellokal, trädgård och matsal för ett eftermiddagsbröllop, en födelsedagsmottagning eller namngivning med efterföljande sittning vid dukade bord i matsalen, dagtid - 19 500 kr 

Detta ingår: 

Tillgång till lokalerna 08:00 - 20:00 
I hyran ingår annex med samlingssal, trädgård, möblerad matsal med plats för upp till 60 personer, uppvärmningskök samt slutstädning.

Dessutom ingår bordsdukar och servetter,  glas och porslin, kaffekokare, karaffer, termosar, tårtfat, uppläggningsfat, vaser och ljusstakar. I samlingssalen finns alltid färska blommor och stearinljus på bordet längst fram samt en ljudanläggning. På toaletterna har vi blommor, handdukar, tvål, ljus och toapapper. 

Hos oss har ni alltid förmånen att ta med egen dryck. 


Vår roll
Vi har lång erfarenhet av att arrangera festligheter och med vårt stora kontaktnät av pålitliga bröllopsleverantörer bistår vi gärna med tips och råd under planeringsprocessen.