Yoga

Yogaretreat och workshops på Agneshill 2022

Nu kan du som yogalärare hyra Agneshill för retreats och workshops för dina elever och kunder. Yogalokalen på Agneshill har ledigt plats för upp till 25 deltagare och ligger i fd grishuset, en fristående byggnad som även används till vigslar, minnesstunder och namngivningar. Den sakrala känslan i lokalen gör att den passar utmärkt till yogaretreats och workshops.  

Vid retreats och workshops har man även tillgång till uppvärmningskök och matsal i ett intilliggande hus. I hyran ingår allt förbrukningsmaterial, slutstädning samt gott om glas och porslin för alla deltagare. Vi har dessutom en lummig trädgård med sittgrupper samt en möblerad terrass i anslutning till matsalen.  

Vi har inga övernattningsmöjligheter på gården men samarbetar med Clarion Hotel View på Hyllie varifrån det är 10 minuter med buss till oss. Busshållplatsen i Hyllie ligger precis vid hotellet och i Gessie stannar bussen 400 m från Agneshill. Vi rekommenderar även charmiga Lotsvillans Vandrarhem i Ljunghusen vid Falsterbokanalen, dit det endast är 10 min med bil och där det finns väldigt fina naturupplevelser med badmöjligheter vid både brygga och strand strax intill.  

För offert välkommen att kontakta Helene