Mingelbröllop

MINGELBRÖLLOP

- ett modernt koncept -

Vi älskar dagsfester! 

Efter många år som välbesökt festlokal, har vi nu bytt koncept och slutat arrangera traditionella bröllopsfester kvällstid

Istället erbjuder vi ett nytt unikt upplägg – MINGELBRÖLLOP – vilket innebär att vigsel, mottagning och middag bakas ihop till ett smidigt och vackert litet festpaket dagtid. Detta moderna, hållbara och inkluderande koncept ger brudpar möjlighet att bjuda släkt och vänner på en minnesvärd vigselceremoni i vacker miljö men ändå ha pengar över till annat. 

Efter en borglig vigsel i vår vackra vigsellokal, hyllas brudparet vid ett mingel i den lummiga trädgården vid vigsellokalen. Hos oss finns alltid förmånen att ta med eget bubbel och mingel-tilltugg. Vid regn sker minglet inomhus. Därefter har brudparet stor valfrihet att fortsätta skapa minnen tillsammans, antingen med de närmsta eller på tu man hand. En god middag med övernattning på ett trevligt hotell, eller varför inte direkt åka iväg på en bröllopsresa? 

Allt som behövs i form av ljus, blommor, ljudanläggning, glas och porslin ingår i paketet.

 

BRÖLLOPSCEREMONIN

BRÖLLOPS-CEREMONIN

För er som önskar en borglig vigsel med en extra tvist är Agneshill ett perfekt alternativ. Vår vackra vigsellokal med öppet upp i nock har en högtidlig sakral känsla och fin akustik som ger ceremonin en vacker inramning. 

Efter vigseln tar brudparet emot gästernas jubel i den lummiga trädgården strax utanför. Vid regn eller svalt väder, fälls stolarna lätt ihop längs med väggarna och sällskapet har gott om plats att umgås inomhus. Lokalen har både värme och kyla för bästa komfort.

Hos oss är ni alltid enda sällskapet och det kommer aldrig någon efter er som ska in i lokalen samma dag.

Ni väljer själva vem som förrättar vigseln. En lista över vigselförrättare finns på kommunens hemsida: Vigseförrättare Vellinge

VÅR VIGSELLOKAL

Vi erbjuder varsamt renoverade lokaler med storslagen utsikt över fälten och de skånska vidderna. Vigsellokalens lantligt romantiska miljö ger bröllopet en vacker inramning. Alla tidstypiska detaljer som bevarades i renoveringen bidrar till lokalens rustika men ljusa atmosfär. Just detta, samt all kärlek som sitter i väggarna från alla brudpar som firat bröllop på gården, gör Agneshills vigsellokal till en väldigt speciell plats. 

Vigsellokalen har plats för upp till 100 personer. Det finns gott om eluttag, tre vita runda bord och vita trästolar. Vi möblerar lokalen efter ert önskemål. De flesta väljer att placera sina gäster på två sidor med en gång i mitten, likt en kyrka, men det går precis lika bra att möblera i en halvcirkel eftersom lokalen har två ingångar.  Lyktor och ljusstakar, en vas med färska blommor efter säsong samt en musikanläggning i form av en aktiv högtalare ingår. 

SNITTAR OCH MINGEL

Efter vigseln tar brudparet emot gästernas gratulationer strax utanför vigsellokalen, och därefter fortsätter firandet med mingel i vår lummiga, möblerade trädgård. Vid regn eller svalt väder finns det gott om plats för sällskapet att umgås och mingla inomhus. 

I vårt paket ingår glas och porslin, dukar och servetter. Hos oss har ni alltid förmånen att ta med egen dryck och tilltugg, vilket kan lämnas i våra rymliga kylar dagen innan.  Kostnad för serveringspersonal tillkommer vid större sällskap. 

Ett mingelbröllop hos oss varar normalt i 3-4 timmar. Vid en vigsel kl 14, anländer ofta brudparet till gården kl 13 för att landa en stund tillsammans. Ceremonin tar ca 30 minuter och därefter pågår minglet till ca kl 17 då det är dags att runda av och fortsätta vidare till nästa sköna ställe. 

Detta ingår

Hos oss ingår allt förbrukningsmaterial som tvål, toapapper, stearinljus samt slutstädning och disk av champagne- och vattenglas. För minglet har vi champagneglas, vattenglas, champagnekylare, vattenbehållare med kran, serveringsfat, vaser, ljusstakar, marshallhållare samt eldkorgar. Det finns en ljudanläggning i vigsellokalen som går bra att flytta med ut i trädgården. Vi har alltid färska blommor efter säsong i entré och vigsellokal. På toaletten finns små vita frottéhanddukar, blommor och tända ljus. Det enda ni behöver ta med är egen dryck och om ni önskar speciella dekorationer i vigsellokalen. 

kalender

Här visas vilka helger som är lediga för ett festligt mingelbröllop på Agneshill

2023

Januari – februari

Stängt – vintervila för vigslar

Mars

11/3 BOKAD

18/3 BOKAD

25/3 BOKAD

April

8/4 BOKAD

15/4 BOKAD

22/4 – ledig 

29/4 BOKAD

Maj

6/5 BOKAD

13/5 BOKAD

20/5 BOKAD

27/5  BOKAD

Juni 

3/6 BOKAD

10/6 BOKAD

17/6 BOKAD 

24/6 BOKAD

Juli

1/7 BOKAD 

8/7 BOKAD 

15/7 BOKAD 

22/7 BOKAD

29/7 BOKAD

Augusti 

5/8 BOKAD

12/8 BOKAD

19/8 BOKAD

26/8 BOKAD

September

2/9 BOKAD

9/9  BOKAD

16/9 BOKAD 

23/9 – ledig

30/9 – ledig 

Oktober 

7/10 BOKAD

14/10  BOKAD

21/10 BOKAD

28/10 – ledig 

November – december

Stängt – vintervila för vigslar

2024

Januari – februari

Stängt – vintervila för vigslar

Mars 

April

Maj 

Juni 

Juli 

Augusti 

September 

Oktober 

November – december

Stängt – vintervila för vigslar 

2025

Januari – februari

Stängt – vintervila för vigslar

Mars 

April 

Maj 

Juni 

Juli 

Augusti 

September 

Oktober 

November – december 

Stängt – vintervila för vigslar

Galleri

De fina bilderna här i galleriet kommer från några härliga hejdundrande bröllopsfester som vi haft på gården genom åren. Ett stort varmt kärleksfullt TACK till er som så frikostigt valt att dela med sig av bilderna från er stora dag som inspiration för andra.

Intresseförfrågan

Är du intresserad av ett mingelbröllop på Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: