Namngivning

namngivning & mottagning

Agneshills Gård är en vacker mötesplats för firandet av allt som är värt att uppmärksammas. Vårt koncept är festliga mottagningar dagtid. En mottagning dagtid är ett skönt sätt att umgås över generationsgränserna då alla, både barn och gamla, kan vara med.  

Våra lokaler ger en unik lantlig inramning till både dopkalaset, namngivningen, den jämna födelsedagen eller annat som är värt att fira. I vår lummiga trädgård finns det sommartid plats i skuggan för att duka upp ett bord med dricka och tilltugg. Vid regn eller svalare väder sker mottagningen i vigsellokalen där det finns gott om plats att umgås. 

ceremonin

För er som vill välkomna familjens nytillskott med en namngivning i sällskap av släkt och vänner i en vacker miljö,  är Agneshill det perfekta alternativet. Gårdens varsamt renoverade lokaler ger ceremoni en vacker inramning och en helt egen speciell och högtidligt sakral känsla. Lokalen är öppen upp i nock och har väldigt bra akustik.

Efter namngivningen fortsätter firande med snittar och vin i den lummiga trädgården strax utanför. Vid regn eller svalt väder har sällskapet har gott om plats att mingla inomhus. Lokalen har både värme och kyla för bästa komfort.

Hos oss är ni alltid enda sällskapet och det kommer aldrig någon efter er som ska in i lokalen samma dag.

vacker lokal

Agneshills varsamt renoverade byggnader och sköna omgivningar med utsikt över fält och ängar är en oförglömlig plats för en minnesvärd festlighet. Alla tidstypiska detaljer som bevarades i renoveringen bidrar till lokalens rustika, lantligt romantiska atmosfär. 

Vår ljusa rymliga vigsellokal har plats för upp till 100 personer i biografsittning. Det finns gott om eluttag för musiker, flera vita runda bord och vita trästolar. Vi möblerar lokalen efter ert önskemål. Lyktor och ljusstakar, en bukett med färska blommor efter säsong samt en musikanläggning i form av en aktiv högtalare ingår. 

snittar och mingel

Efter namngivningen fortsätter firandet med snittar och mingel i den lummiga trädgården strax utanför. Vid regn eller svalt väder har sällskapet gott om plats att umgås inomhus. Då dukar vi helt enkelt upp borden med snittar och glas inne istället. Lokalen har både värme och kyla för bästa komfort.

I vårt paket ingår även glas och porslin, dukar och servetter. Hos oss har ni alltid förmånen att ta med egen dryck. Denna lämnas i våra rymliga kylar dagen innan. Ni har även möjlighet att ta med eget tilltugg, eller så beställer ni matiga snittar genom oss. Kostnad för serveringspersonal tillkommer vid större sällskap. 

Hos oss är ni alltid enda sällskapet och det kommer aldrig någon efter er som ska in i lokalen samma dag.

DETTA INGÅR

Hos oss ingår allt förbrukningsmaterial som tvål, toapapper, stearinljus samt slutstädning och disk av champagne- och vattenglas. För minglet har vi champagneglas, vattenglas, champagnekylare, vattenbehållare med kran, serveringsfat, vaser, ljusstakar, marshallhållare samt eldkorgar. Det finns en ljudanläggning i vigsellokalen som går bra att flytta med ut i trädgården. Vi har alltid färska blommor efter säsong i entré och vigsellokal. På toaletten finns små vita frottéhanddukar, blommor och tända ljus. Det enda ni behöver ta med är egen dryck och om ni önskar speciella dekorationer i vigsellokalen.

kalender

Här visas lediga helger där det är möjligt att boka in en festlig mottagning hos oss:

2022

Januari – juni

Stängt för renovering

2023

Januari – mars 

Stängt – vi håller vintervila
 

2024

Januari – mars

Stängt – vi håller vintervila

2022

Juli – november

Hösten på Agneshill är fullbokad! Välkommen att kika på lediga datum från och med april 2023

December

Stängt – vi håller vintervila

2023

April 

8 april PÅSKAFTON

15 april Ledigt 

22 april BOKAD 

29 april Ledigt

Maj 

6 maj Ledigt 

13 maj Ledigt 

20 maj BOKAD

27 maj Ledigt 

Juni 

3 juni Ledigt 

10 juni Ledigt 

17 juni Ledigt 

24 juni Ledigt 

Juli 

1 juli Ledigt 

8 juli Ledigt 

15 juli BOKAD

22 juli Ledigt 

29 juli Ledigt 

Augusti 

5 augusti Ledigt 

12 augusti Ledigt 

19 augusti Ledigt 

26 augusti Ledigt 

September 

2 september Ledigt 

9 september Ledigt 

16 september Ledigt 

23 september Ledigt 

30 september Ledigt 

Oktober 

7 oktober BOKAT

14 oktober Ledigt 

21 oktober Ledigt 

28 oktober Ledigt 

November 

4 november Ledigt

11 november Ledigt

18 november Ledigt 

25 november Ledigt 

December

Stängt – i håller vintervila 

 

2024

Mars

April 

Maj 

Juni 

Juli 

Augusti 

September 

Oktober 

November 

December 

Intresseförfrågan

Är du intresserad av en mottagning på Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: