Namngivning

namngivning & mottagning

Agneshills Gård är en vacker mötesplats för firandet av allt som är värt att uppmärksammas. Vårt koncept är festliga mottagningar dagtid. En mottagning dagtid är ett skönt sätt att umgås över generationsgränserna då alla, både barn och gamla, kan vara med.  

Våra lokaler ger en unik lantlig inramning till både dopkalaset, namngivningen, den jämna födelsedagen eller annat som är värt att fira. I vår lummiga trädgård finns det sommartid plats i skuggan för att duka upp ett bord med dricka och tilltugg. Vid regn eller svalare väder sker mottagningen i vigsellokalen där det finns gott om plats att umgås. 

ceremonin

För er som vill välkomna familjens nytillskott med en namngivning i sällskap av släkt och vänner i en vacker miljö,  är Agneshill det perfekta alternativet. Gårdens varsamt renoverade lokaler ger ceremoni en vacker inramning och en helt egen speciell och högtidligt sakral känsla. Lokalen är öppen upp i nock och har väldigt bra akustik.

Efter namngivningen fortsätter firande med snittar och vin i den lummiga trädgården strax utanför. Vid regn eller svalt väder har sällskapet har gott om plats att mingla inomhus. Lokalen har både värme och kyla för bästa komfort.

Hos oss är ni alltid enda sällskapet och det kommer aldrig någon efter er som ska in i lokalen samma dag.

vacker lokal

Agneshills varsamt renoverade byggnader och sköna omgivningar med utsikt över fält och ängar är en oförglömlig plats för en minnesvärd festlighet. Alla tidstypiska detaljer som bevarades i renoveringen bidrar till lokalens rustika, lantligt romantiska atmosfär. 

Vår ljusa rymliga vigsellokal har plats för upp till 100 personer i biografsittning. Det finns gott om eluttag för musiker, flera vita runda bord och vita trästolar. Vi möblerar lokalen efter ert önskemål. Lyktor och ljusstakar, en bukett med färska blommor efter säsong samt en musikanläggning i form av en aktiv högtalare ingår. 

snittar och mingel

Efter namngivningen fortsätter firandet med snittar och mingel i den lummiga trädgården strax utanför. Vid regn eller svalt väder har sällskapet gott om plats att umgås inomhus. Då dukar vi helt enkelt upp borden med snittar och glas inne istället. Lokalen har både värme och kyla för bästa komfort.

I vårt paket ingår även glas och porslin, dukar och servetter. Hos oss har ni alltid förmånen att ta med egen dryck. Denna lämnas i våra rymliga kylar dagen innan. Ni har även möjlighet att ta med eget tilltugg, eller så beställer ni matiga snittar genom oss. Kostnad för serveringspersonal tillkommer vid större sällskap. 

Hos oss är ni alltid enda sällskapet och det kommer aldrig någon efter er som ska in i lokalen samma dag.

DETTA INGÅR

Hos oss ingår allt förbrukningsmaterial som tvål, toapapper, stearinljus samt slutstädning och disk av champagne- och vattenglas. För minglet har vi champagneglas, vattenglas, champagnekylare, vattenbehållare med kran, serveringsfat, vaser, ljusstakar, marshallhållare samt eldkorgar. Det finns en ljudanläggning i vigsellokalen som går bra att flytta med ut i trädgården. Vi har alltid färska blommor efter säsong i entré och vigsellokal. På toaletten finns små vita frottéhanddukar, blommor och tända ljus. Det enda ni behöver ta med är egen dryck och om ni önskar speciella dekorationer i vigsellokalen.

kalender

Här visas lediga helger där det är möjligt att boka in en festlig mottagning hos oss:

2023

Januari – februari

Stängt – vi håller vintervila 

Mars

11/3 BOKAD

18/3 BOKAD

25/3 BOKAD

April

8/4 BOKAD

15/4 BOKAD

22/4 – ledig 

29/4 BOKAD

Maj

6/5 BOKAD

13/5 BOKAD

20/5 BOKAD

27/5 BOKAD

Juni 

3/6 BOKAD

10/6 BOKAD

17/6 BOKAD 

24/6 BOKAD

Juli

1/7 BOKAD 

8/7 BOKAD 

15/7 BOKAD 

22/7 BOKAD

29/7 BOKAD

Augusti 

5/8 BOKAD

12/8 BOKAD

19/8 BOKAD

26/8 BOKAD

September

2/9 BOKAD

9/9  BOKAD

16/9 BOKAD 

23/9 – ledig

30/9 – ledig 

Oktober 

7/10 BOKAD

14/10 BOKAD

21/10 BOKAD

28/10 – ledig 

November – december

Stängt –vi håller vintervila

2024

Januari – februari

Stängt – vi håller vintervila 

Mars

April 

Maj 

Juni 

Juli 

Augusti 

September 

Oktober 

November -december

Stängt – i håller vintervila 

 

2025

Januari – februari

Stängt – vi håller vintervila 

Mars

April 

Maj 

Juni 

Juli 

Augusti 

September 

Oktober 

November -december

Stängt – i håller vintervila 

 

Intresseförfrågan

Är du intresserad av en mottagning på Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: