Om oss

om agneshills gård

Mitt på den bördiga skånska slätten, på vägen mellan Malmö och Vellinge i den gamla byn Gessie – ligger gården Agneshill. Gården, som aldrig flyttades ut från byn i enskiftesreformen på 1800-talet, har funnits i samma släkt sedan 1704 och är fortfarande ett aktivt lantbruk.  

Gårdens varsamt renoverade stallbyggnader rymmer flera olika lokaler där den lantligt rustika miljön ger eventet en vacker inramning. Lokalernas omgivningar och trädgård med utsikt över fält och ängar är en oförglömlig plats för ett minnesvärt arrangemang!  

 

- Nytt koncept -

Efter flera år av fullbokade säsonger med stora traditionella bröllopsfester, skruvar vi ner tempot en aning och slutar med de stora festerna. Istället erbjuder vi konstkurser, yogadagar och möjlighet för företag att arrangera produktlanseringar, fotograferingar, utställningar, vernissager och mässor. 

SÅ MYCKET kärlek

Alla tidstypiska detaljer som bevarades i renoveringen bidrar till det gamla grishusets rustika men ljusa atmosfär – just detta samt den kärlek som sitter i väggarna från alla brudpar som firat bröllop på gården, gör Agneshill till en väldigt speciell plats.  

Nära till det mesta

Gessie By ligger vid den gamla landsvägen mellan Vellinge och Malmö och Agneshill hittar vi endast på 400 meters skönt gångavstånd från busshållplatsen vid stora vägen, med bussar både till Hyllie Station (10 min) och Malmö C.

Det fina med Agneshill är känslan av att vara på långt ute på landet när man i själva verket befinner sig 10 minuter från storstan.

Intresseförfrågan

Är du intresserad av att veta mer om Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: