Om oss

om agneshills gård

Mitt på den bördiga skånska slätten, på vägen mellan Malmö och Vellinge i den gamla byn Gessie – ligger gården Agneshill. Gården, som aldrig flyttades ut från byn i enskiftesreformen på 1800-talet, har funnits i samma släkt sedan 1704 och är fortfarande ett aktivt lantbruk.  

Gårdens varsamt renoverade stallbyggnader rymmer flera olika lokaler där den lantligt rustika miljön ger eventet en vacker inramning. Lokalernas omgivningar och trädgård med utsikt över fält och ängar är en oförglömlig plats för ett minnesvärt arrangemang!  

 

- Nytt modernt koncept -

Efter flera år av fullbokade säsonger med stora traditionella bröllopsfester, skruvar vi ner tempot en aning och slutar med stora bröllopsfester. Istället erbjuder vi konceptet MINGELBRÖLLOP eftersom vi fortsatt har många förfrågningar från brudpar som vill gifta sig i vår vackra vigsellokal. Ett mingelbröllop är precis som det låter: en vacker vigselceremoni i sköna omgivningar efterföljt av mingel med bubbel och tilltugg. Därefter bestämmer brudparet själv om de ska fortsätta vidare på tu man hand, eller bjuda med sig de närmaste till favoritrestaurangen eller till ett trivsamt hotell. Detta är ett nytt sätt att fira bröllop och ger brudpar en möjlighet att bjuda sina nära och kära på en vacker och minnesvärd upplevelse men inte lägga alla sina besparingar på en bröllopsfest.

Vårt nya koncept innebär att vi har mer plats för yogadagar och konstkurser men även för enklare eftermiddagsarrangemang

Utrymme för kärlek

Alla tidstypiska detaljer som bevarades i renoveringen bidrar till lokalens rustika men ljusa atmosfär – just detta samt den kärlek som sitter i väggarna från alla brudpar som firat bröllop på gården, gör Agneshill till en speciell plats.  

Nära till det mesta

Gessie By ligger vid den gamla landsvägen mellan Vellinge och Malmö och Agneshill hittar vi endast på 400 meters skönt gångavstånd från busshållplatsen vid stora vägen, med bussar både till Hyllie Station (10 min) och Malmö C.

Det fina med Agneshill är känslan av att vara på långt ute på landet när man i själva verket befinner sig 10 minuter från storstan.

Intresseförfrågan

Är du intresserad av att veta mer om Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: