Yoga & Hälsa

Yogaretreat och workshop på Agneshill

Välkommen att hyra Agneshill för yogaretreats och sköna meditiations- eller mindfullnessworkshops. Vi erbjuder även skräddarsydda upplägg där ni kan kombinera en yogakurs med några timmar i vår målarateljé. 

För offert, välkommen att kontakta Helene  

yoga

Yogaretreats

Nu kan du som yogainstruktör / yogalärare hyra Agneshill för enskilda yogaworkshops eller längre retreats.

Vi samarbetar med närliggande hotell och vandrarhem för de som vill sy ihop paket med övernattning.

Hos oss har du förmånen att själv arrangera dagen i form av fika och måltider, alternativt låta oss bistå med god hälsosam vegetarisk mat samt personal som serverar, plockar undan och diskar. 

Vi erbjuder även tillgång till konstateljén för yogadagar i kombination med kreativt skapande. Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg. 

våra lokaler

Den stora yogalokalen på Agneshill är riktigt rymlig och har ledigt plats för upp till 25 deltagare.  Den är belägen i en fristående byggnad som även används till vigslar och namngivningar. Lokalen har öppet upp i nock och sakrala känslan gör att den passar utmärkt till yogaretreats och workshops.  

Den lite mindre lokalen som även används som matsal, ger en intimare känsla för det lilla gänget. Lokalen är väldigt ljus, har en ordentlig takhöjd och passar fint för upp till 20 delagare. 

Båda lokalerna har mjuka tillåtande trägolv och i anslutning ligger vår möblerade lummiga trädgård och rymliga terrass som knyter ihop ute med inne. 

detta ingår

Vid retreats och workshops har man även tillgång till uppvärmningskök och matsal i ett intilliggande hus. I hyran ingår allt förbrukningsmaterial, slutstädning samt gott om glas och porslin för alla deltagare. Vi har dessutom en lummig trädgård med sittgrupper samt en möblerad terrass i anslutning till matsalen.  

För övernattning samarbetar vi med Clarion Hotel View på Hyllie varifrån det är 10 minuter med buss till oss. Busshållplatsen i Hyllie ligger precis vid hotellet och i Gessie stannar bussen 400 m från Agneshill. Vi rekommenderar även charmiga Lotsvillans Vandrarhem i Ljunghusen dit det endast är 10 min med bil och där det finns väldigt fina naturupplevelser med badmöjligheter vid både brygga och strand strax intill.  

Intresseförfrågan

Är du intresserad av ett yogaevent på Agneshills Gård?
Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret: